Општи услови и одредбе

Добродошли на веб локацију political-game.com!

Ови услови и одредбе описују правила и прописе који регулишу ваше коришћење веб локације political-game.com која се налази на political-game.com.

Приступањем овој веб страници, претпостављамо да прихватате ове услове. Немојте наставити да користите веб локацију political-game.com осим ако не пристанете да прихватите све одредбе и услове наведене на овој страници.

Следећа терминологија се примењује на ове Одредбе и услове, Политику приватности и Обавештење о одрицању одговорности и све уговоре: „Клијент“, „Ви“ и „Ваш“ се односе на вас, особу која посећује ову веб страницу™ онлајн и која се придржава Правилника Компаније. „Компанија“, „ми“, „нас“, „наш“ се односи на нашу компанију. „Странка“, „партије“ или „ми“ се односи и на вас и на нас. Сви услови се односе на понуду, прихватање и разматрање плаћања неопходних за пружање помоћи Клијенту на најприкладнији начин да задовољи потребе Клијента у вези са пружањем наведених услуга од стране Компаније у складу са законом Републике Србије. Свака употреба горње терминологије или других речи у једнини, множини, великим словима и/или он/она или они, сматрају се заменљивим и стога се односе на исту ствар.

Колачићи
Користимо колачиће. Приступањем веб локацији political-game.com сагласни сте са употребом колачића у складу са политиком приватности political-game.com.

Већина интерактивних веб локација користи колачиће за преузимање корисничких информација за сваку посету. Наша веб локација користи колачиће да би обезбедила функционалност у одређеним областима и да би посетиоцима олакшала употребу наше веб странице. Неки од наших партнера за оглашавање такође могу користити колачиће.

Лиценца
Осим ако није другачије наведено, political-game.com и/или његови даваоци лиценце поседују права интелектуалне својине за сав материјал на веб локацији political-game.com. Сва права интелектуалне својине су задржана. Можете приступити материјалу на веб локацији political-game.com за сопствену употребу подложно ограничењима постављеним у овим Условима.

Корисник не би требало да:

Секције овог сајта пружају могућност корисницима да објављују и деле мишљења и информације у одређеним областима сајта. political-game.com не филтрира, уређује, објављује или прегледа коментаре пре постављања на сајт. Коментари не одражавају ставове и мишљења political-game.com. Његових представника и/или подружница. Коментари одражавају ставове и мишљења особе која објављује своје ставове и мишљења. У мери у којој је то дозвољено важећим законом, political-game.com неће бити одговоран за било какве коментаре нити за било какву одговорност, штету или трошкове проузроковане и/или претрпљене као резултат било каквог коришћења и/или објављивања и/или појављивања било каквих коментара на овој веб страници.

political-game.com задржава право да прати све коментаре и да уклони све коментаре који се могу сматрати неприкладним, увредљивим или крше ове одредбе и услове.

Корисник гарантује и изјављује да:

Овим додељујете political-game.com неексклузивну лиценцу за коришћење, репродукцију, модификацију и овлашћивање других да користе, репродукују и модификују ваше коментаре у било ком и свим облицима, форматима или медијима.

Хипервезе до наших материјала

Следеће организације могу да се повезују на нашу веб страницу без претходне писмене сагласности:

Ове организације могу да се повезују на нашу почетну страницу, на публикације или на друге информације о веб локацији све док веза: (а) ни на који начин не доводи у заблуду; (б) не имплицира лажно спонзорство, одобравање или одобрење повезане веб странице и њених производа и/или услуга; (ц) одговара контексту повезане странице.

Можемо размотрити и одобрити друге захтеве за повезивање од следећих типова организација:

Ми ћемо одобрити пријаве ових организација за навођење е-поште ако утврдимо да: (а) е-пошта не доводи у неповољнији положај нас или наше акредитоване компаније; (б) организација нема негативан однос са нама; (ц) корист за нас од видљивости хиперлинка надокнађује недостатак стварних килобајта; и (д) веза је повезана са општим информацијама о ресурсима.

Ове организације могу да се повезују на нашу почетну страницу све док: (а) линк(ови) ни на који начин не доводи у заблуду; (б) не имплицира лажно спонзорство, подршку или одобрење повезане стране и њених производа или услуга; и (ц) одговара контексту странице на коју је фрагмент повезан.

Ако сте једна од организација наведених у тачки 2 и желите да се повежете на нашу веб страницу, морате нас обавестити слањем е-поште на wahrend-kilos. У својој поруци наведите своје име, назив организације, контакт информације и URL вашег сајта, листу URL адреса са којих желите да се повежете на наш сајт и листу URL адреса наших сајтова на које корисник желео бих да повежем. Очекујте одговор у року од 2-3 недеље.

Овлашћене организације могу да се повезују на наш сајт на следећи начин:

Неће бити дозвољена употреба логотипа political-game.com или другог уметничког дизајна за повезивање без уговора о лиценцирању жига.

IFRAME
Не смете да правите оквире око наших веб страница који мењају визуелну презентацију или изглед наше веб локације на било који начин без претходне писмене сагласности.

Одговорност за садржај
Не сносимо одговорност за садржај објављен на веб страници корисника. Сагласни сте да нас браните од било којих и свих тужби које произилазе из вашег коришћења нашег сајта. Ниједна веб локација не би требало да садржи везе које се могу протумачити као клеветничке, опсцене или криминалне, или које крше, обмањују или на други начин крше права трећих лица.

Ваша приватност
прочитајте нашу политику приватности

Задржавамо права

Задржавамо право да уклонимо било коју везу или посебну референцу на нашу веб страницу. Сагласни сте да одмах уклоните све везе ка нашој веб страници на ЕјД…дан. Такође задржавамо право да променимо ове одредбе и услове и њихову политику повезивања у било ком тренутку. Повезивањем на наш сајт у било ком тренутку, сагласни сте да ћете бити обавезани овим условима и одредбама повезивања.

Уклањање веза са наше веб странице

Ако нађете било коју везу на нашем сајту која је увредљива из било ког разлога, слободно нас контактирајте у било ком тренутку и обавестите нас. Размотрићемо захтеве за уклањање линкова, али нећемо имати обавезу да вам директно одговоримо.

Не гарантујемо за тачност информација садржаних на овој веб страници, њихову потпуност или тачност; нити се обавезујемо да осигурамо да су информације садржане на овој веб страници тачне.

Одрицање одговорности

У највећој мери дозвољеној важећим законом, искључујемо све изјаве, гаранције и услове који се односе на нашу веб страницу и ваше коришћење исте. Ништа у овом одрицању одговорности се не примењује:

Ограничења и искључења одговорности у овом одељку и другде у овом Одрицању одговорности: (а) су регулисана претходним ставом; и (б) регулише све обавезе које произилазе из овог Одрицања одговорности, укључујући обавезе које произилазе из уговора, деликта и кршења законске обавезе.

Све док се веб локација и информације и услуге на веб локацији пружају бесплатно, нећемо бити одговорни за било какав губитак или штету.